Juli 2015

Juni gikk over til juli, og sommeren lot vente på seg.... Hadde damene fra Helsebygg hos meg på hytta i helga 21-23. juni i strålende solskinn :)

Siste helga i juni hadde vi søskenbarntreff hos meg på hytta. Vi ble a 18 stk. Synd at Karl Idar var på jobb og Petter skulle delta i Solfjordopplegget som sponsor. Kanskje blir det et nytt treff en gang.... Strålende sol ble det, i hvert fall :)

Roger var på hytta et par dager i juli før han igjen dro på jobb. Da laget han den fine benken av villmarkspanelet vi hadde igjen etter ferdigstillelse av Atelieret som også ble utrolig fint :)

11. juli var vi på Hitra og Knarren på Åge Aleksandersen konsert i alle tiders vær :) Vi lå over på Dolmsundet Hotell som varmt kan anbefales :)

http://www.dolmsundet.no/

 

I Anno 1930-helga fikk jeg besøk av to venninner, Mette og Ann-Britt. Dessverre, fikk jeg "influensa" . Det startet med at jeg ble helt stemmeløs med påfølgende halsonde, hoste og snørr og toppet med øyekatarr. Så jeg var ikke en toppers vertinne. Men de koste seg visst <3

Laila og hennes bonusbarnebarn, Matilde, var hos oss i tre dager. Hyggelige dager, med "bading", turer og fisking av krabbe :)

Sommeren har vært borte i år, men blomstene er frodige her ute. Legger ut bilder av disse under Hagesidene mine.

Tok på meg gode sko og vandret av gårde for å drive vekk forkjølelsen..... Det ble en tur innom Plantasjen på Strindheim hvor jeg kjøpte tre planter for å sette ned på kirkegården på Moholt hvor pappa og farmor ligger. Skrifta på støtta trenger oppmaling. Må få i en tjukk tusj. Ellers var det temmelig vissent det som var der..... Det blir vel mindre turer opp dit etter hvert... håper noen andre i nær familie kunne ta litt ansvar, også..... Jeg har plantet og betalt i over 20 år nå. Kanskje jeg skal få kirkevergen til å plante? Må høre hva det koster. Jeg blir en del borte de neste årene, nemlig.

Jeg har vært så lenge i ro at denne turen gjorde godt. Jeg gikk innom Valentinlystsenteret for å kjøpe vann. Poppet innom en klesbutikk. De har jo 50% på masse fine klær der nå. Så det ble en nett omslagskjole til kr. 200,-. Orket ikke å prøve, men den passet utmerket (y).

Turen ble på 13.04 km og 17720 skritt :) Så nå er jeg fornøyd :)