Juli 2015

Utsikt fra hotellrommet på Dolmsundet Hotell ifb med vår tur til Knarren på Åge-konsert.

Nattlig tur fra konserten med Åge. Nydelig himmel over Hitra

Hytta og deler av det nye Atelieret

Atelieret

Atelieret

Hytteutsikt

Nye blomster på graven til pappa og farmor

Fin blomstring

Deilig middager

Utenfor atelieret

Rensing av berget på gang

Nordfjorden

Besøket i juli

Formering på terrassen

Susanne med det sorte øyet - i hyttehagen :)

Hyttehagen

Hyttehagen

Juni gikk over til juli, og sommeren lot vente på seg.... Hadde damene fra Helsebygg hos meg på hytta i helga 21-23. juni i strålende solskinn :)

Siste helga i juni hadde vi søskenbarntreff hos meg på hytta. Vi ble a 18 stk. Synd at Karl Idar var på jobb og Petter skulle delta i Solfjordopplegget som sponsor. Kanskje blir det et nytt treff en gang.... Strålende sol ble det, i hvert fall :)

Roger var på hytta et par dager i juli før han igjen dro på jobb. Da laget han den fine benken av villmarkspanelet vi hadde igjen etter ferdigstillelse av Atelieret som også ble utrolig fint :)

11. juli var vi på Hitra og Knarren på Åge Aleksandersen konsert i alle tiders vær :) Vi lå over på Dolmsundet Hotell som varmt kan anbefales :)

http://www.dolmsundet.no/

 

I Anno 1930-helga fikk jeg besøk av to venninner, Mette og Ann-Britt. Dessverre, fikk jeg "influensa" . Det startet med at jeg ble helt stemmeløs med påfølgende halsonde, hoste og snørr og toppet med øyekatarr. Så jeg var ikke en toppers vertinne. Men de koste seg visst <3

Laila og hennes bonusbarnebarn, Matilde, var hos oss i tre dager. Hyggelige dager, med "bading", turer og fisking av krabbe :)

Sommeren har vært borte i år, men blomstene er frodige her ute. Legger ut bilder av disse under Hagesidene mine.

Tok på meg gode sko og vandret av gårde for å drive vekk forkjølelsen..... Det ble en tur innom Plantasjen på Strindheim hvor jeg kjøpte tre planter for å sette ned på kirkegården på Moholt hvor pappa og farmor ligger. Skrifta på støtta trenger oppmaling. Må få i en tjukk tusj. Ellers var det temmelig vissent det som var der..... Det blir vel mindre turer opp dit etter hvert... håper noen andre i nær familie kunne ta litt ansvar, også..... Jeg har plantet og betalt i over 20 år nå. Kanskje jeg skal få kirkevergen til å plante? Må høre hva det koster. Jeg blir en del borte de neste årene, nemlig.

Jeg har vært så lenge i ro at denne turen gjorde godt. Jeg gikk innom Valentinlystsenteret for å kjøpe vann. Poppet innom en klesbutikk. De har jo 50% på masse fine klær der nå. Så det ble en nett omslagskjole til kr. 200,-. Orket ikke å prøve, men den passet utmerket (y).

Turen ble på 13.04 km og 17720 skritt :) Så nå er jeg fornøyd :)