Litt av hvert

17. mai helg og langhelg..... Nydelig vær da vi kom på onsdag, og jeg fikk plantet litt spanske margeritter og stemor. Men selve dagen ble miserabel, sånn værmessig  Regn, regn, regn.

Vel, vi ble invitert på middag og kaffe til Sigrunn, og det må sies å være veldig hyggelig i regnværet. Høy stemning med hennes barn og barnebarn - og en nydelig liten hund

I dag, fredag, har jeg høytrykkspylt noe av berget og fått borret på plass årstall, endelig, etter 21 år! Vi begynte her i 1991 - og tida har gått så fort.

Håper været blir fint snart slik at man kan sitte ute og nyte våren og lyset


18.08.
Har tatt opp en gammel "hobby", nemlig å lage smykker.... vel, jeg har ikke laget så mange, men hvis jeg trenge et, så lager jeg et :) Så i ettermiddag laget jeg et med svarte perler.

09.12.2012
Endelig hjemme etter 7 uker i Spania, og det er kjempedeilig. Var trøtt som ei strømpe lørdagskvelden og sovnet omtrent før jeg la hodet på puta. I dag har det vært rydding og handling. Gutan kom på middag - pinnekjøtt - og det smakte fortreffelig

Kjøpte noen juleplanter og hengte opp julegardin på kjøkkenet. Jula skal feires på hytta, så her hjemme pyntes det bare sånn litt slik at julefølelsen kommer.

Deilig å slippe og sitte inne med nedtrekte persienner og gitter, forresten. Jo, det er godt å komme hjem

MARS 2013

18032013
Har tatt bort en fettkul på brystkassen i dag. Et enkelt inngrep og det ble sydd to sting. Men nå i kveld kjenner jeg det..... jeg kan ikke røre meg stort. Har tatt to ibux og en paracet og går å legger meg snart :( Blir likar i morra!

APRIL 2013
07.04.2013

I dag var været ganske bra, og jeg tok på meg mine røde Asic-sko og gikk Ladestien via Østmarka. På vei mot Sponhuset traff jeg to flott gutter, Frode og Morten (kompiser av Roger). Her ble det tatt fellesfoto som ble lagt ut på FB av Frode :) Ser ut som det er populært med fellesbilde - mange trykket Liker. Masse folk i Ringvebukta, og det summet i Sponhushagen og på stranda av folk som koste seg i finværet.

Jeg hadde ikke før kommet hjem, før det snødde tett. Men heldigvis legger det seg ikke lenger :) Juhu, kanskje kommer våren