Jul/nyttår 2012

29. des, 2012

En av dem var på terrassen tidligere - se fotsporene :)

29. des, 2012

Julaften og hyggelige juledager med familien er over - Roger, Ketil og Laila reiste hjem 2. juledag. Og det var bra, for etterpå har det bare vært storm og kraftige vinder og snø her ute på Fosen. Har ikke noe imot vind, jeg, men tenker på hva kraftige vinder kan gjøre av ødeleggelser, og da blir jeg litt bekymret når jeg går å legger meg......

I dag, fredag, hadde vi besøk av elg på terrassen. Jeg hørte noen gikk ute - jeg trodde det var noen som kom, så jeg åpnet ytterdøra men så ingen. Så jeg gikk inn igjen og så ut stuevinduet og så rett inn i en diger elg som sto på terressen! Gud, så overrasket jeg ble, og det ble visst elgen, også. Jeg hentet kamerat, men da ble den redd og la på sprang. KW fant en lyskaster, og fant elgene - ja, det var tre - rett utenfor her :) De reagerte ikke på lyset, så jeg fikk tatt noen bilder med elgene i spotlight :)

I morra kjører jeg inn til byen for å delta på juleblues på Stordalens Clarion :) Det gleder jeg meg til. Blir artig å treffe jentene, igjen :) Jeg kjører antagelig utover igjen på søndag.

God helg!Smiler stort

21. des, 2012
21. des, 2012

Brødbaking og brownies er laget i dag. Skulle gjøre ferdig i annekset, men vannet hadde frossetTrist, men det ordner nok kaillen i huset lett - håper jeg.

Nydelig førjulsvær i dag, men det er en hustrig kald vind. Da blir det kaldt selv om termometeret viste -3.

Juletreet er også pyntet, og nissen har sannelig vært på besøkSmiler
 stort

21. des, 2012