29. des, 2012

Mellomjula 2012

Julaften og hyggelige juledager med familien er over - Roger, Ketil og Laila reiste hjem 2. juledag. Og det var bra, for etterpå har det bare vært storm og kraftige vinder og snø her ute på Fosen. Har ikke noe imot vind, jeg, men tenker på hva kraftige vinder kan gjøre av ødeleggelser, og da blir jeg litt bekymret når jeg går å legger meg......

I dag, fredag, hadde vi besøk av elg på terrassen. Jeg hørte noen gikk ute - jeg trodde det var noen som kom, så jeg åpnet ytterdøra men så ingen. Så jeg gikk inn igjen og så ut stuevinduet og så rett inn i en diger elg som sto på terressen! Gud, så overrasket jeg ble, og det ble visst elgen, også. Jeg hentet kamerat, men da ble den redd og la på sprang. KW fant en lyskaster, og fant elgene - ja, det var tre - rett utenfor her :) De reagerte ikke på lyset, så jeg fikk tatt noen bilder med elgene i spotlight :)

I morra kjører jeg inn til byen for å delta på juleblues på Stordalens Clarion :) Det gleder jeg meg til. Blir artig å treffe jentene, igjen :) Jeg kjører antagelig utover igjen på søndag.

God helg!Smiler stort