Siste uke i Spania 2012

Vi er nå i den siste uka av vårt opphold på Costa Blanca. Gleder oss veldig til å komme hjem til juleforberedelser og julemarked 

01.12.2012
Tidlig oppe i dag for å kjøre til El Altet. Her hentet vi Laila som skal være sammen oss den siste uka Hun var dyktig forkjøla, men det går seg vel til i løpet av uka. Håper bare at det blir masse sol så hun blir frisk og rask!

Har spist deilig mat både på La Luna og Meson Galleo

04.12.2012
I går var vi på stranda. Deilig og varmt, men ikke noe særlig badetemp. selv om Laila vandret uti en tur. Faktisk var det noen flere som badet :) Vi var der i nesten 4 timer. Ikke så verst i desember! Vi laget oss middag hjemme - helstekt svinefilet.

Kledde oss for nok en dag på stranda i dag, men skyene kom med en kald vind. Vi kjørte en tur sørover mot La Manga for å finne solen, men det ble nok en bomtur. Men vi hadde en fin tur, da Tilbrakte et par timer i den etterlengtede sola på terrassen. Laila og jeg syklet oss en tur til Moda City for vi kjøpte litt av hvert og var også innom Chinobutikken på andre siden av veien der for å se på all julepynt. Var mørkt da vi syklet hjem. I kveld ble det middag på Roberts.

05.12.2012
Kald vind i dag, også. Så det ble ikke strandtur. Vi dro til San Miguel de Salinas på markedet der. Det er et ganske stort marked - større enn jeg trodde. Det ble ikke kjøpt noe spesielt.
Dro så til Cabo Roig for å kjøpe bokstaver til annekset og bua på hytta. Her er det en spansk butikk som selger keramikk etc. Deilig å handle i en ikke-kinesisk butikk, faktisk :)

Satte oss en stund på terrassen, men det ble dessverre litt for kaldt! Laila syklet til La Zenia Boulevard for å handle julegaver


Været har vært OK, men det har vært ganske kald vind.

De siste dagene av oppholdet ble i grunnen ganske bra. Vi var på stranden på onsdag, solte oss på terrassen på torsdag og fredag innimellom siste innkjøp.