Besøk hos kusine Barbro

Etter ei lita uke hos Unni og Svein Erik på Koppang, kjørte vi nedover til Gøteborg på besøk hos min gjenfunne kusine Barbro  Det var vel hun som fant meg, da, via FB i vinter. Vi har ikke sett hverandre på 40 år! Den gang var hun i Trondheim.

http://gøteborg.net/

Det ble et hyggelig gjensyn, og jeg håper på gjenvisitt - ellers så kommer jeg nedover, men denne gang med tog, tror jeg.

Fredag grillet vi ute på den fine terrassen hos Barbro. Noe senere kom også to venninner av Barbro, to hyggelig jenter som nok var nysgjerrig på denne kusinen fra Trondheim

På lørdag dro vi til byen fra Mølnlycke. Jeg ønsket å se noe av Gøteborg i voksen alder.... jeg var her da Roger var liten, men da var det Liseberg som gjaldt,  og vi har også kjørt forbi på vei til Danmark for mange år siden.

Vi parkerte i et digert kjøpesenter
- Nordstan som er et av Sveriges største kjøpesenter og rommer 180 butikker med et variert utvalg av merkeklær, og mye annet.

Vi var også innom Saluhallen ved Kungstorget. Her kjøpte KW reker som vi koste oss med på kvelden. Vi spiste lunsj i byen.

Det flotteste tiltaket Barbro ville ha oss med på, var en tur med Paddan som tok oss med på en rundtur i byens kanaler og under de mange bruene. En herlig guidet tur i strålende sensommervær

Etter en slik tur passet det veldig bra med en tur inn i Botaniska Trädgården hvor vi drakk kaffe.

Takker Barbro for et flott opphold, og vi kommer gjerne tilbake

På søndag kjørte vi hjemover - 13 timer i bil. Vi var innom Nordby center ved Svinesund - digert, det også. Må jo gjøre litt fleskhandel.....