Playa Flamenca 2013 forts.....

Nå er det gått 2 uker her i Playa Flamenca, og været har vært helt strålende Vi har prioritert vær, sol og bading, for vi vet at været kan skifte ganske fort på denne tiden av året Vi har badet flere ganger om dagen - både i sjøen (ca 22 grader) og i bassenget her på området og rett utenfor døra (19-20 grader).
****************

I dag er det mandag i uke 3, og været har skiftet, ja, ca. 15 grader kaldere nå enn i forrige uke! Litt vanskelig å finne på noe nå, synes jeg. På søndag dro vi til Cabo Roig og spiste vafler og spilte boccia med fam. Sola Det ble uavgjort mellom oss damene og gutta.

I dag, mandag, kjørte vi en tur til Torrevieja for å spasere på strandpromenaden. Har ikke vært der på to år. Kjølig vær - 8 grader om morgenen, og 15 utpå dagen. Noe regn til kvelds.

Var til tannlegen fra morgenen av. Et år siden jeg var hos ham. Skal tilbake i morgen. Her er prisen halve av hjemme. Så det er best å gjøre mest mulig mens man er her.....

28.11.13
Har vært til tannlegen igjen og har midlertidig fyll i tre jeksler i påvente av noe nytt på fredag. Lørdag reiser vi hjem etter ei siste uke med regn, vind og torden og lyn :( Men håper at det blir litt sol på fredag og lørdag slik at vi kan nyte de siste varme stråler før vi reiser hjem. Skal en tur på markedet på lørdag - har noe jeg må kjøpe med meg. Skal også ha med noe skinke og ost.

Oppsummering av oppholdet denne gang: 14 dager med skikkelig sommervarme og bading i sjø og basseng. Så plutselig ble det 15 grader kaldere, og det ble slutt på badinga, i hvert fall. Men når solen er fremme, varmer det godt her på terrassen, og det blir fort rundt 30 grader i sola :)